Tilmelding

Hjælp med at fjern 1 kg plastik fra havet om året for bare 150 kr. ex. moms. Til gengæld bliver din virksomhed/hjemmeside nævnt med link på vores side. Ud af de 150 kr. om året, går ca. 140 kr. til at fjerne plastik.

%

går til at fjerne plastik

%

går til drift af plastikihavet.dk

Sådan tilmelder du dig

Tilmelding koster 150 kr. ex. moms om året. Du tilmelder dig herunder med kort betaling, og bliver optaget på Plastikihavet.dk indenfor 7 dage, såfremt du har fulgt vejledningen herunder. Har du spørgsmål kan du altid skrive til hej@plastikihavet.dk.

Download badge

Start med at downloade vores badge, som du kan vælge i 3 forskellige størrelser herunder. Du kan også kopiere HTML-koden der vises under hvert badge og indsætte det direkte på dit website.

Indsæt på website

Upload badge eller indsæt HTML-koden et synligt sted på dit website med link til https://plastikihavet.dk/. Det skal være på en side der linkes til fra en menu eller i footeren.

Typisk vælger andre at indsætte det på “Om os”-siden eller deres “CSR”-side. Du må også gerne indsætte det direkte i footeren. Det må ikke indsættes på sider som “Handelsbetingelser” og “Privatlivspolitik”.

Udfyld formular

Når du har indsat vores badge med link til vores hjemmeside, skal du udfylde tilmeldingsformularen længere nede på siden. Her skal vi bruge følgende oplysninger:

  • Virksomhed/Ejer
  • Evt. CVR
  • Din mail-adresse
  • Url til dit website
  • Url til siden hvor vores badge vises

Det er også et krav at du tilmelder dig med kort betaling.

Download eller kopier vores badge

Du kan frit downloade vores badge og bruge det på dit website såfremt du linker tilbage til os. Bruger du HTML-koden, så husk at indsætte den korrekt i din HTML. 

Plastik i Havet badge 512x512
<a href="https://plastikihavet.dk/"><img src="https://plastikihavet.dk/wp-content/uploads/2020/09/Plastik-i-Havet-badge-512x512-1.png"></a>

Plastik i havet badge 256x256
<a href="https://plastikihavet.dk/"><img src="https://plastikihavet.dk/wp-content/uploads/2020/09/plastik-i-havet-badge.png"></a>

Plastik i Havet badge 128x128
<a href="https://plastikihavet.dk/"><img src="https://plastikihavet.dk/wp-content/uploads/2020/09/Plastik-i-Havet-badge-128x128-1.png"></a>

Tilmeldsingformular

13 + 9 =