Tilmelding

Ønsker du at hjælpe os med at sætte fokus på plastikforurening i havet og støtte op om at få det fjernet, så kan du her tilmelde dig initiativet og komme på listen over dem der støtter. 

Sådan tilmelder du dig

Tilmelding er helt gratis. Vi gennemgår alle vores tilmeldinger en gang om måneden og opdatere vores site med nye tilmeldinger. Skulle dit site ikke være på siden, da tag gerne fat i os på hej@plastikihavet.dk.

Download badge

Start med at downloade vores badge, som du kan vælge i 3 forskellige størrelser herunder. Du kan også kopiere HTML-koden der vises under hvert badge og indsætte det direkte på dit website.

Indsæt på website

Upload badge eller indsæt HTML-koden et synligt sted på dit website med link til https://plastikihavet.dk/. Det skal være på en side der linkes til fra en menu eller i footeren.

Du kan f.eks. indsætte det på din “Om os”-side eller “CSR”-side. Du må også gerne indsætte det direkte i footeren. Det må ikke indsættes på sider som “Handelsbetingelser” og “Privatlivspolitik”.

Udfyld formular

Når du har indsat vores badge med link til vores hjemmeside, skal du udfylde formularen nederst på siden her med dine oplysninger:

  • Virksomhed/Ejer
  • Evt. CVR
  • Din mail-adresse
  • Url til dit website
  • Url til siden hvor vores badge vises

Download eller kopier vores badge

Du kan frit downloade vores badge og bruge det på dit website såfremt du linker tilbage til os. Bruger du HTML-koden, så husk at indsætte den korrekt i din HTML. 

Plastik i Havet badge 512x512
<a href="https://plastikihavet.dk/"><img src="https://plastikihavet.dk/wp-content/uploads/2020/09/Plastik-i-Havet-badge-512x512-1.png"></a>

Plastik i havet badge 256x256
<a href="https://plastikihavet.dk/"><img src="https://plastikihavet.dk/wp-content/uploads/2020/09/plastik-i-havet-badge.png"></a>

Plastik i Havet badge 128x128
<a href="https://plastikihavet.dk/"><img src="https://plastikihavet.dk/wp-content/uploads/2020/09/Plastik-i-Havet-badge-128x128-1.png"></a>

Tilmeldsingformular

3 + 9 =